Izvor:
23.09.2019 u 06:43
0

EMOTIVNA PORUKA RASTUŽILA JE MNOGE: Priznaje da će zauvek žaliti! Emocije je dotukle! (FOTO)

ŽELI DA SE BORI ZA IVANIU: Ima plan da je osvaja pa ako treba i dve sezone. Siguran je da će uspeti! (VIDEO)

Bivša takmičarka, Marijana Marković, obradova je svoje fanove i izbacila veoma zavodljivu sliku, ali ono što je svima privuklo pažnju je tekst koji ide uz sliku.

-Samo sam tebe nosila u srcu. Samo sam tebe imala ja i nikad više voleti neću . Zauvek za tobom žaliću.Nikad bez tebe nikad , nikad pronaći srežću. N- napisala je Marijana

Marijana Marković je u izjavi za Happy portal rekla da postoji bivši momak za kojim pati, i da ne mora da znači da je to Mili jer je imala ljubavni život i pre njega.

GDE IMA DIMA IMA i VATRE: Ne zna ni sama šta želi! Dečko je morao da joj se OBRATI! (VIDEO)

VODITELJKA JOJ SKRENULA PAŽNJU: Takmičarka se ponašala veoma slobodno. Strahuje od komentara supruga, kome nije svejedno! (VIDEO)

Ostale je misteriozna i samo napisala slovo N, a taj dečko o kome se radi verujemo da se pronašao u tekstu koji je Marijana napisala sa puno emocija.

Marko Perović je jedan od bivših takmičara koji je lajkovao njenu objavu, a mnogi se je u par navrata povezivali sa njim.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/marijana_94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter