Izvor:
07.10.2019 u 12:41
0

S*KS U RIJALITIJU: Jelena Golubović na STUBU SRAMA, vila „Parova“ na nogama! (VIDEO)

Pročitajte i: IZABELA I ELVIN PONOVO ZAJEDNO? Ovo je DOKAZ njihove LJUBAVI! (VIDEO)

U rijalitiju "Parovi" nikada nije dosadno.

Naime, poznata rijaliti zvezda već danima je u konfliktu sa pevačicom iz Novog Sada, Jelenom Grujić, koja joj nikako ne ostaje dužna.

U žučnu raspravu koja privlači pažnju gledalaca kraj malih ekrana već danima, umešao se otac lepe Grujićeve, koji je Jeleni Golubović, narodski rečeno "izuo iz cipela".

LEPA LUKIĆ HISTERISALA I PLAKALA KAO KIŠA: Mili je takmičarku načisto izludeo! (FOTO)

Na tvrdnje Golubovićeve, da nikada nije imala s*ks u rijalitiju, gospodin Grujić dobacio je opasku koja je razgalila stanare velelepne vile:

Nisi imala u rijalitiju, ali jesi u štali, što je još gore – prokomentarisao je Grujić i izazvao ovacije.

– Imala sam s*ks u štali gde su naše bake i deke vodile ljubav. Imala sam s*ks i na krevetu, i posle jednog puta bila zaprošena – pravdala se rijaliti zvezda.

Žučnu raspravu detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter