Izvor:
07.10.2019 u 19:57
0

ONI SU SAVRŠENI JEDNO ZA DRUGO: Ukućani se napokon složili! Evo KO najbolje pristaje NAJVEĆEM ŠMEKERU u rijalitiju!

Nakon uzbudljive emisije "Upoznajte Parove" sa harizmatičnom i visprenom voditeljkom kao što je Jovana Milošević ex Jeremić, takmičari su se vratili svojim uobičajenim aktivnostima.

REKLA JE DA! USKORO VELIKA SVADBA! Rijaliti PAR podigao svoju vezu NA VIŠI NIVO! (FOTO)

U jednim trenutku našlo se par takmičara koji su komentarisali ostale cimere kao i dešavanja u vili- Nevena Kalaver, Pavao Vladilo, Uroš Andreić, Dušan Zdravković i Jelena Grujić.

ŽESTOKI SUKOB U VILI PAROVI: DVE ukućanke u žestokom KLINČU, reagovalo OBEZEBEĐENJE! (FOTO)

Posmatrajući situacije u velelepnoj vili Pavao je zaključio da se Alberto Galorini prilično angažuje kada treba da se brani Sneža Jovičić.

– Kako Alberto brani Snežu au…-rekao je Pavao

– Meni su oni idealan par. Ona je jedina kod koje može da ima "prođu" i on je jedini koji može da joj pasuje.– zaključila je Nevena.

NIKO NIJE OSTAO IMUN NA NJENU ŽIVOTNU PRIČU: Jelena Golubivić TEŠILA Sanju Mirkov! (FOTO)

Videćemo da li će se obistiniti predviđanja Nevene i Pavaa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter