Izvor:
09.10.2019 u 15:47
0

ŠIPOVAČKA PRINCEZA POTPUNO ISKRENA ZA HAPPY PORTAL: „Bilo bi mi DRAGO da ugledam Požgaja na VRATIMA vile!“ (FOTO,VIDEO)


OMILJENI BIVŠI TAKMIČAR GOSTUJE U "UPOZNAJTE PAROVE": Dolazi da RASKRINKE SVE!
Šipovačka princeza Ivania Bajić rešila je da iskreno progovori za Happy portal.
Naime, ona smatra da joj je u ovoj sezoni dosta lakše nego u prethodnoj, i da su sada ljudi dosta mlađi i prijatniji.
PAVAO JAVNO PONIZIO JELENU U NJENOM PRISUSTVU: "Mi nemamo ZAJEDNIČKIH tema za razgovor dok sa Aleksandrom IMAM!" (FOTO,VIDEO)
Takođe, Ivania ne krije da je cela priča između nje i Požgaja bila gluma. A mi smo je pitali kako bi reagovala kada bi njega i Aleksandru Marjanović ugledala na vratima najluksuznije vile.
Da, sve smo mi to radili zarad rijalitija. Bilo bi mi drago kada bih ga ugledala. Nastavili bismo da se družimo ali u drugom smeru, ne kao ranije. Sada želim da se pokažem u boljem svetlu. A što se Aleksandre tiče, samo ne nju, dosta mi je ovih ovde sa kojima se svađam.– bila je iskrena Ivania.
ULAZI U VILU "PAROVI"!? Bivša takmičarka dala JASAN odgovor na OVO pitanje!
Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter