Izvor:
09.10.2019 u 16:47
0

DARIO ŠOGOROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Unutra su sve TEŠKI FOLIRANTI i AMATERI!“ (FOTO)

NIJE BIRAO REČI KADA JE ONA U PITANJU: Mastor ŽESTOKO OPLEO po Ivanii, pa OTKRIO ŠOKANTNE detalje! (FOTO,VIDEO)
Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Dario Šogorović, poznat je po tome da nema dlake na jeziku, pa je tako prokomentarisao novu sezonu rijalitija.
Šta da kažem, čisti haos. Teški amateri su unutra. Ajde sada je ušao Mastor malo, tu je i Jelena mada ona ne ispunjava sve što bi trebala. Mili standard kao i uvek. Ako ja uskoro uđem, pokrenuću rijaliti.-
ŠIPOVAČKA PRINCEZA POTPUNO ISKRENA ZA HAPPY PORTAL: "Bilo bi mi DRAGO da ugledam Požgaja na VRATIMA vile!" (FOTO,VIDEO)
Pitali smo ga kako mu se čine novi takmičari?
-Pa ima par novih takmičara koji su zanimljivi, možda nešto i nauče do kraja. Ovaj put su novi takmičari još lošiji nego u prošloj sezoni. Očigledno ne znaju kako se treba ponašati u rijalitiju.-
PAVAO JAVNO PONIZIO JELENU U NJENOM PRISUSTVU: "Mi nemamo ZAJEDNIČKIH tema za razgovor dok sa Aleksandrom IMAM!" (FOTO,VIDEO)
Ko je po tebi najveći folirant?
Ima ih više, realno svi ovi novi se nešto foliraju. Ali eto sa moje strane neka bude to Nevena. Ponosi se puno sa svojom garderobom, ja imam ovo imam ono. A sve je majka finansira, poznajem je od spolja, ima toliko godina a sebi nije zaradila ni 10 dinara u životu.– rekao je Dario.
Takođe, mnogo se spekuliše o njegovom ulasku, on još uvek ne želi da otkriva ništa što se toga tiče, ali kako on kaže ako uđe, ima mnogo toga da otkrije za mnoge u rijalitiju. Spreman je da napravi potpunu pometnju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter