Izvor:
09.10.2019 u 18:48
0

PALA PRVA VERIDBA U VILI „PAROVI“: Mladenci ne mogu da SAKRIJU svoje ODUŠEVLJENJE! (FOTO)

Milutin Radisavljević Mili je razgovarao sa Kiki u vili "Parovi". On je vidno bio oduševljen što je Kiki od muškog želela da postane žensko. Ona uzima hormone i zato je tako krupna i ima dobru kosu zbog toga. Ispričala je da je nervira što ne može još da skine bradu za šta joj treba vremena. Mili je konstatovao da Kiki dobro peva na španskom jeziku i da je veliki šoumen.

Stvarno sam oduševljen Kiki. Stvarno je prava zvezda i vrlo inteligentna – rekao je Mili.

Sve vreme Uroš Andrejić je spopdadao Kiki, a Kiki je pokušavala da se skloni od njega moleći ga da je ne dira. Uroš je navaljivao i jedva se oslobodila njega ali s u kasnije sedeli zajedno gde je Uroš tvrdio da je Kiki njegova buduća verenica.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter