Izvor:
10.10.2019 u 14:33
0

SAOPŠTENJE PRODUKCIJE TV HEPI: PRAVA ISTINA O BEKSTVU LEPE LUKIĆ IZ „PAROVA“ ? (FOTO)

PROČITAJTE I: REGION NA NOGAMA: Izabela ulazi u vilu "Parova"? (FOTO)

Kao grom iz vredna neba pojavila se vest da je kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, napustila vilu "Parovi".

Produkcija televizije Hepi rešila je da stane na kraj spekulacija i otkrije šta se zapravo desilo sinoć u najluksuznijoj zemunskoj vili.

Naime, popularna pevačica dobila je nagradu od čarobnjaka vile, Merlina, koji je podrazumevao izlazak iz vile. Lepa je trenutno na slobodi i nema dozvolu da odgovara na pitanje novinara.

Pevačica koja se više puta oprobala u različitim rijaliti formatima sutra veče će gostovati u emisiji "Upoznajte Parove" gde će obelodaniti šta je pravi razlog njenog izlaska i da li se vraća u dalje takmičenje.

Da li je je Lukićeva napustila velelepnu vilu zbog učestalih rasprava sa cimerom Milutinom Radosavljevićem Milijem, gledajte večeras od 19 časova samo na kanalu televizije Hepi.

Pročitajte i: IVAN OPLEO PO JELENI MAĆIĆ: Pale teške reči, GORI INSTAGRAM! "Sedala si ispred kompjutera i pljuvala ljude"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter