Izvor:
10.10.2019 u 16:14
0

ZBOG NJE JE POŽGAJU BIO UGROŽEN BRAK: Videli ste je u raznim izdanjima u VELELEPNOJ VILI a sada je prava SE*S BOMBA! (FOTO)

Bivša učesnica rijaliti šou programa "Parovi", Aleksandra Marjanović privukla je dosta pažnje tokom učešća u najpopularnijem programu na Balkanu.

Odnos Aleksandre i Aleksandra Požgaja gledaoci su nestrpljivo pratili i gledali. I nije jedini Požgaj pao na njene čari, mnogim muškarcima je ona zavrtela pamet svojim prirodnim izgledom.

Međutim, nakon rijalitija, Aleksandra se još više posvetila sebi. Uradila je neke promene na sebi smršala i sada izgleda nikad lepše i zavodljivije.

Aleksandra svakom svojom slikom na društvenim mrežama oduševljava pa ne čude mnogobrojni pozitivni komentari na račun njenog izgleda.

Ona se slikala sa dva dečka i u opisu stavila:

– Kumovi

Ko zna, možda odluči da se pokaže malo više na Happy televiziji pa uđe u rijaliti ponovo. Tako lepa devojka ne može biti sama a "Parovi" su se pokazali kao sjajno mesto za upoznavanje momaka.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ alexandramarjanovic_official/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter