Izvor:
10.10.2019 u 17:49
0

ZBOG VLADE NASTAO HAOS U VILI: Sanja POZELENELA od LJUBOMORE, Mili mora da POLJUBI ovu takmičarku! (FOTO)

Zbog toga što je učesnik "Parova" Vlada Stojić napustio kuću i otišao ljut na terasu jer nije dobio ono što je očekivao.

Ukućani su otišli da pregovaraju sa Merlinom. Delegacija je bila sačiinjena od Milutina Radisavljevića Milija, Slađe Petrović, Sanje Mirkov i Mire Parizović. Merlin prvo nije popuštao, a onda je odlučio da svaki član delgacije dobije zadatak da se iskupe zbog Vlade.

Slađin zadatak je da nema frizera i da poljubi Pavaa Valdila, kao i da skuva Valdi nešto. Mili je dobio zadatak da poljubi Aleksandru Jakšić, a Mirin zadatak je da ne kuva više.

Svim učesnicima je ovo teško palo, a najteže je bilo Sanji Mirkov.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter