Izvor:
12.10.2019 u 10:16
0

GLEDATELJKA PROGNOZIRALA KATAKLIZMU: Odvešće je u PROPAST, s njim nema nikakve BUDUĆNOSTI! (FOTO)

Sanja Mijatov je tokom emisije "Jutarnja kafica" pričala o svom životu i problemima koje ima sa svojim detetom. Pojedini takmičari, poput Dimitrija Mijatova, su je žestoko napali i osuđivali. Gledateljka koja se uključila u emisiju stala je na Sanjinu stranu:

Slušam ovu vašu temu i uzdrmala nas je samo tako. Sanji treba pomoć. Ni u ludilu da zatrudni sa Milijem! Što ste navalili na Sanju? Ona očigledno ima psihičkih problema. Izabrala je pogrešnu osobu. Sa Milijem nema budućnosti. Sanja sama treba da se bori za dete. Još ona razmišlja o bebi sa Milijem! Kakva crna beba? Milutin je njena propast. On ima svoj način života, luta, kocka se. Ako je on tvoj izbor, onda si izabrala kataklizmu! – upozorila je gledateljka.

Na Sanji je da li će poslušati ove savete ili neće. Videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter