Izvor:
14.10.2019 u 06:46
0

DA LI JE NA POMOLU NOVA LJUBAV U VILI „PAROVI“? DUŠAN opet OSVAJA! Ona mu je sada GLAVNA META! (FOTO,VIDEO)

Da je Dušan Zdravković veliki zavodnik u vili gde borave učesnici rijalitija "Parovi" pokazuje i to što je odlučio da svoju sferu intersovanaja kad su žene u pitanju usmeri ka – Sneži Jovičić. Njih dvoje su posle nekoliko rečenica u vili odlučili da izađu u dvorište i malo porazgovaraju o Snežinom ljubavnom životu i interesovanjima.

IZABELA POTPUNO ŠOKIRALA NACIJU: Ona je sada SLOBODNA devojka! (FOTO)

Ja sam čuo da si ti bila mnogo povređivana u životu – započeo je Dušan konverzaciju.

Verovatno zato što dopustim da me emocije nadvladaju. Razmišlajm srcem ne mozgom – objasnila je Sneža.

Stavrno? Vrlo si emotivna? – bio je ljubopitljiv Dušan i konstatova okako mu se sviđa njena crvemna kosa jer voli "vatrene".

Ne pominji mi kosu, treba da se frabam -rekla je Sneža.

Ma jok, meni si tako preslatka – konstatovao je Zdravković.

MILIJANA NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Bila sa DVA MILOJKOVA ROĐAKA, bićete u šoku koliko se UPETLJALA u sopstvene LAŽI! (FOTO) (VIDEO)

Posle priče o izgledu i povređivanju, prešli su na interesovanja. Tako je Sneža rekla da voli komedije i romantične filmove da gleda, na šta je Dušan zaključio da će je ubiti romantika.

Ti u stvari gotiviš da patiš. Moram da ti napravim ljubavni koktel, ima da poludiš – bio je odlučan Zdravković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter