Izvor:
14.10.2019 u 08:28
0

KIKINA LJUBAVNA ISPOVEST: „Na mene se još niko nije žalio da nisam DOBRA u SE*SU!“ (FOTO, VIDEO)

Svoj ljubavni život u rijalitiju "Parovi" predstavila je i Kiki. Ona je objasnila šta sve voli u ljubavi, i u krevetu, i kako su do sad izgledala njena intimna iskustva.

Upoznala sam se sa tim dečkom krajem 2016. godine u Dizeldorfu. Prvo smo se dopisivali preko Fejsbuka. Onda smo se i upoznali i proradile su emocije – počela je svoju ljubavnu ispovest Kiki. Kiki je objasnila da nikad nije bila sa ženom i da je uvek bila sa muškarcem, niti želi da bude sa ženom.

U VILI "PAROVI" NE MOŽE BEZ SVAĐA: Ova učesnica "popila" jednu od najvećih UVREDA!(FOTO,VIDEO)

Seks je bitan, ali ne i presudan. Ako čovek nije dobar u seksu ne znači da nije dobar u duši. Na mene se još niko nije žalio da nisam dobra u se*su. Sve zavodim – i u se*su, i u ljubavi, i u životu. Čak i neke muškarce ovde – rekla je Kiki.

IZABELA NA OVAJ NAČIN POKAZALA ELVINU KOLIKO GA VOLI: "Hvala što si deo mog ŽIVOTA"! (FOTO)

Učesnica je onda objasnila da je uglavnom ljubav vodila u krevtu, u toaletu, u tuš kabini… Priznala je da je nežna i romantična, da voli sveće, šampanjac, ruže… Kiki ne voli prevaru i ostavila bi dečka u tom slučaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter