Izvor:
14.10.2019 u 21:58
0

TEŠKA ISPOVEST KRISTININE MAJKE: „Bio je nasilan, JEDVA SAM SE SPASILA! IZA SEBE IMAO JE DOSIJE!“ (FOTO)

OVA TAKMIČARKA OTIŠLA IZ VILE RADI ESTETIKE – VRATIĆE SE JOŠ LEPŠA! Kada se pojavi, ostaviće vas bez daha! (FOTO)

Od večerašnje gošće "Parova" u emisiji "Ispovesti" Snežane Brodar, majke Kristine Ružić, imate priliku da čujete tešku ispovest koja ledi krv u žilama, koja se do sada nije čula u ovoj raskošnoj vili.

– Sa Kristininim ocem sam se upoznala nakon muževljeve smrti. Bio je fin prema meni. O njegovoj prošlosti nisam preterano znala. Ali sam saznala da je deset godina kasnije bio makro, da je imao dosije i slično. Moj prvi brak je bio srećan. Rano sam ostala udovica. Oboje smo iz Topole. Znala sam da je ubio pogrešnog čoveka, ali nisam znala da je bio makro u Grčkoj. Kristinin deda je ubio svog oca. Stric joj se obesio zbog narkomanije, a na kraju je Kristitin otac ubio čoveka. Katastrofalnoa je priča. – izjavila je Snežana i dodala da je njen muž, Kristinin otac bio neartikulisan kada se Kristina rodila, ali i da se izuzetno loše ponašao prema njoj kada je bila u drugom stanju!

Njen otac imao je dosije iza sebe, ali je bio i lečeni alkoholičar koji je imao čak TRI dijagnoze!

– Počeo je prema meni da se menja kada sam ostala trudna. Počeo je i da me šamara i šutira. Kada se kristina rodila, dobio sam plućnu eboliju, jedva sam opeživela. Kada sam izašla iz bolnice, on se napio i pretukao me do smrti. Moj bivši suprug ima sada trenutno status "klošara" u Topoli, a u vremenu kada smo bili u braku, trudio se, ali nije mogao budući da je imao dijagnoze. Umesto da se lečio medikamentia, on se lečio alhkoholom – dodala je Kristinina majka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter