Izvor:
16.10.2019 u 09:27
0

GDE IMA DIMA IMA I VATRE: Mili izjavio da su OVO DVOJE takmičara OVISNI jedno o drugom! (FOTO, VIDEO)

Milutin Radosavljević Mili pozvan je u tajnu sobu rijalitija Parovi da prokomentariše odnos između Kiki i Alberta Galorinija.On je ocenio da gde ima dima ima i vatre. Smatra da je Kiki ovisna od Alberta i Alberto da je ovisan o nju.

UMALO DA SE SMUVAJU: Evo gde su IVANIA i DUŠAN jutros ZAVRŠILI! (FOTO)

Mislim da je Alberto nosi neku blagu masku, jer mu se Kiki predstavila kao transeksualna osoba i da zato ima gard prema njoj. Posle nekog perioda od mesec do dva dana, videćemo šta će se tu desiti. Kiki je vidno bila zabrinuta zbog Alberta. Da li se Alberto igra sa njenim osećanjima i ko tu koga laže, videćemo – konstatovao je Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter