TAKMIČARI SE LOME OKO NJIH: Zabranjeno je najslađe! Cimeri ih SIMPATIŠU a EVO među kojim učesnicima SEVAJU VARNICE! Nikad ne biste rekli...

Takmičar rijalitija "Parovi", Alberto Galorini uspeo je da zavede sve takmičarke u velelepno vili, skoro ni jedna nije odolela njegovom šarmu i harizmi.

Slađa Jovičić je odavno "najbolja prijateljica" sa njim ali čini se da tu ima mnogo više od prijateljstva, te da je Slađa potajno potpuno omađijana svojim drugom.

Ni Kiki Nikolić, koja govori kako je zaljubljena u Uroša Andrejića, nije ravnodušna kada je Alberto u pitanju, Nevena Kalvaer vrlo često zna da mu se umili i privije se uz njega a sa Sanjom Mirkov je već imao blizak kontakt.

Ali izgleda da mu se žena, koja izgleda nedodirljivo sada ponajviše svidela. Slađa koja je jasno stavila do znanja da se neće zaljubiti u rijalitiju i da je hladne glave što se rijalitija tiče, svojim hladnim stavom je izgleda uspela da privuče mladog lepotana osme sezone.

Alberto je načinio sinoć neke korake da se približi Slađi Petrović. U priči sa njom, Alberto je govorio sa Slađom kako zna sve o njoj:

- Znam da umeš dobro da zarežiš.

Njihov intimni razgovor prekinula je Nevena koja je sela Albertu u krila. Po pogledu se moglo reći da Slađi nije baš svejedno.

Iskusna Slađa je izgleda glavna atrakcija u "Parovima", muškarci se lome oko nje.

 

 

Happytv.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro