Izvor:
16.10.2019 u 09:28
0

TAKMIČARKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Prevezla je HITNA POMOĆ, hitno je morala biti OPERISNA! (FOTO, VIDEO)

Takmičarka osme sezone rijaliti šou programa "Parovi", Sanja Mirkov je ispričala svoju tešku i tužnu priču kako je bila mučena od strane najpre ujaka, potom svog muža, kako je otišla od njega i kako je počela da se bavi najstarijim zanatom.

Sanja je grcala u suzama svaki put kada je pričala o tim događajima tako bolnim i surovim za svakoga, pogotovo za jednu krhku ženu.

Međutim, kada se u emisiju "Upoznajte Parove" uključio bivši svekar Sanje koji je tvrdio da ništa od onoga što je rekla nije istina i da je njen sin nije mučio i maltretirao, sve je postalo mnogo napetije i Sanja je izgubila kontrolu:

– Sećate se vrlo dobro da ste ga vi hteli tući zbog toga. Naravno da ne lažem, znate vrlo dobro kada ste upali u sobu kako je to bilo. Ja sam te noći otišla u bolnicu kao hitan slučaj. Rekli su da moram hitno na operaciju- ispričala je Sanja.

Njen svekar je sve ovo opovrgao rekavši da je sve laž.

Kako je sve izgledalo i šta je još rekla Sanja kao i njen svekar možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter