Izvor:
18.10.2019 u 12:01
0

UROŠEVA DVOLIČNOST ISPLIVALA NA VIDELO: UKUĆANI osudili OVU UČESNICU! Došla je do stuba SRAMA! (FOTO)

Sledeća glavna tema u emisiji "Jutarnja kafica" u rijalitiju "Parovi" jeste odnos između Kristinu Ružić i Uroš Andrejić. Naime, njih dvoje su u ranim jutarnjim staima zajedno završili u tuš kabini.

Ništa se nije dogodilo, samo smo se tuširali – tvrdio je Uroš.

Nije tačno čuli smo uzdahe i nemojte da tvrdite nešto što nije istinito – rekla je voditeljka Vesna Vukelić Vendi.

Da obajsnim – bio sam poliven špricerom i nisam hteo da takav legnem. Otišao sam sa Kristinom u tuš kabinu ali ništa se nije desilo – tvrdio je Uroš.

Tu je Jelena Golubović osudila Kriistinino ponašanje, da stalno provocira.

Vendi je potsetila da je Uroš davao komplimente Milijani Božić, a završio u tuš kabini sa drugom osobom. Kristina je prvi put čula za verenički prsten koji je Uroš tražio za Milijanu. Ukućani su zaključili da je Uroš iskoristio Kristinu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter