Izvor:
18.10.2019 u 14:13
0

SUKOB SE NE STIŠAVA: Njih dvoje u NIKAD GOREM ODNOSU! A onda je usledila IZOLACIJA! (FOTO, VIDEO)

Džonatan Lumbila Mastor i Mirjana Mira Praizović ne prestaju da se svađaju, pa je ovog puta usledila kazna izolacije.

Ova cura laže kako ja vređam žene, to su odgromne gluposti i ja sam šokiran! Mi nismo došli ovde da spavamo. A ova cura je mene gađala tiganjom 10 puta – rekao je Mastor.

Htela sam samo da mu dam do znanja da ne može tiganjom i kašikama lupati po kući. A danas si ti prespavao ceo dan u dvorištu. Ti si nevaspitan i nekulturan! Previše pričaš o meni, a ne o sebi – vikala je Mira.

Ti si mutava! Ona pokušava da se pokaže kao inteligentna, a ona samo zna da kuva i da spava. Ništa više! Videćeš ti ko sam ja, nećeš spavati uopšte! – nadovezao se Mastor.

Mnogo je nesrećan i žalostan. Mora da poradi na svom duhovnom stanju. Mnogi mu kažu da se ponaša normalnije, a on je veoma agresivan i mrzi sve oko sebe – završila je Mira.

Videćemo kakav će njihov odnos biti u budućnosti i da li će makar malo smiriti strasti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter