Izvor:
18.10.2019 u 17:41
0

ON JE ZAVODNIK BROJ 1 U VILI „PAROVA“! Nijedna ukućanka ne može da ODOLI NJEGOVOM ŠARMU! (FOTO)

VOLEO BI DA MI ON BUDE ZET: Albetro izabrao najvećeg ZAVODNIKA U VILI DA bude deo GALORINI FAMILIJE! (FOTO)

Tokom emisije "Upoznajte Parove" pokrenuta je tema o Dušanu Zdravkoviću i njegovoj šarmantnosti. Sve goste, ali i ukućane, zanima kako Dušanu polazi za rukom da sve devojke očara i zavede.

Šta se to desilo između tebe i Dušana, zbog čega si plakala? – pitala je Jovana Milošević ex Jeremić Ornelu.

Ja sam njemu zatražila cigaru i on je počeo da se svađa i da me psuje. Ja sam ga pitala da li je to meni rekao. Potvrdio je i nastavio da se svađa samnom. Potreslo me je sve što je rekao, ali ću mu to oprostiti jer sam to već jednom uradila. Evo ludim za njim i volim ga najviše na svetu, evo sutra ću biti s njim – objasnila je Ornela.

Dijagnoza je da ste sve zaljubljene u njega. Ne možete sve biti s njim, može samo jedna – rekla je voditeljka Jovana.

Žene očigledno "padaju" na njegov šarm što izaziva određenu dozu ljubomore kod poojedinih takmičara. Videćemo koju će devojku on na kraju izabrati.

NA PROVOKACIJE, BRUTALNO ODGOVARAJU: Nemilosrdne takmičarke, NIKOM NE OSTAJU DUŽNE! (FOTO)

Happytv,rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter