Izvor:
18.10.2019 u 17:55
0

NJENE PROVOKACIJE DOVODE DO LUDILA: Strpala Galorinijevu u izolaciju pa SE SADA PRAVDA! (FOTO)

Aleksandra Jakšić ovih dana je bila na meti ostalih ukućana a pogotovo ženske populacije. Sinoć je izbio brutalan sukob između Dine Galorini i nje, a večeras ju je napala Ornela Mijativić.

– E sad ćemo da se igramo, nema više cile mile kad se ugase kamere – obećala je Ornela.

– Ovde postoje tri osobe koje ja neću dirati sve ostalo videćemo – zapretila je Aleksandra.

Aleksandra je vrlo dobro upoznata sa pravilima i zna da je verbalna provokacija dozvoljena, ali je najveći problem to što neki takmičari to ne umeju da podnesu!

Galorinijeva i Aleksandra juče su digle prašinu u celoj vile, naime Galorinijeva u naletu besa nasrnula na takmičarku i žestoko je napala!

Naši gosti su analizirali takmičare i došli do zaključka da neki igrači još uvek ne znaju kako treba da se "igra rijaliti", dok su drugi dosta veštiji!

POTRESNO: Uputio OZBILJNE UVREDE svojoj TRUDNOJ IZABRANICI! Nije mogla da veruje ŠTA JE SNAŠLO! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter