Izvor:
02.11.2016 u 00:38
0

Da li će zakopati ratne sekire? Ružicu žestoko isprozivali, a samo Zorica može da joj pomogne! (foto)

Pobednica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković osvojila je prvo mesto u ovom zabavno – humorističkom programu, međutim izgleda da joj stil ne ide od ruke.

Naime, Veljkovićeva često objavljuje fotografije na Instagramu na kojima reklamira garderobu koju trenutno ima na sebi, pa je to učinila i ovog puta. Ipak, jedan negativan komentar istakao se od svih.

Beograd je pun prodavnica, a ti narucujes stvari preko Instagrama. Ajde da su to neke stvari, ali izgledaju toliko jeftino. Definitivno bi morala da poradis malo na stajlingu – napisao je neko.

Inače, njenu ljutu protivnicu Zoricu Dukić mediji često ističu kao kraljicu stila, a da li bi mogla malo da pomogne pobednici oko stajlinga, ostaje nepoznanica.

Evo kako se Ružica slika:

A ovako izgleda Zorica:

Happytv.rs
Foto: Instagram/ruzicaveljkovic/Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter