Izvor:
19.10.2019 u 07:36
0

GOLUBOVIĆEVA NE MOŽE DA SAKRIJE RAZOČARENJE: Najstrašnije OPLELA po bivšim drugaricama! (FOTO,VIDEO)


NIŠTA BEZ PREPIRKI I PREBACIVANJA: Ivan, čim je ušao napravio je HAOS, a evo sa kojom UKUĆANKOM je završio u KREVETU! (FOTO)
Jelena Golubović i Milijana Božić žurku su iskoristile kako bi ogovarale ostale učesnike.
Naime, Jelena je bez problema otkrila koje osobe su je najviše razočarale u vili.
ŠIPOVAČKA PRINCEZA NE MOŽE DA ODOLI NJEGOVOM ŠARMU: Nisu obraćali PAŽNJU na KAMERE, već su pokazivali koliko se VOLE pred svima! (FOTO, VIDEO)
Mene je naravno pogodilo kada se dogodilo ono sa Albertom i Majom, cela kuća priča, ogovaraju mene, a do juče su mi bile drugarice, šta sam ja blesa, ko je onda koga tu izdao.– rekla je Jelena.
To ti kažem, ja mogu da komentarišem njih sa tobom, ali tebe sa njima ne mogu.- rekla je Milijana.
PONOVO SVAĐA: Vidno pijani Đole pravio NERED, ŠOKIRAĆE VAS šta je uradio Đini ! (FOTO,VIDEO)
Naravno da sam povređena, okej, ja sam to oprostila ali živ sam čovek, treba da prođe vreme da ja to svarim.– dodala je Jelena.
Ceo njihov razgovor možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter