Izvor:
19.10.2019 u 15:26
0

DOŽIVELA NERVNI SLOM: Plakala i vikala NA SAV GLAS! Svi su se ŠOKIRALI kada su čuli RAZLOG njene histerije! (FOTO, VIDEO)

OTVORIO JE DUŠU: Ovo je RAZLOG zašto RIJALITI ZAVODNIK ne želi OZBILJNU LJUBAVNU VEZU (FOTO, VIDEO)

Nevena Kalaver jedna je od ekscentričnih ličnosti vile "Parova" i svojim reakcijama ostavlja takmičare bez teskta. Tako je bilo i ovog puta kada je izbio problem oko hrane:

Nevena, šta se desilo – pitao je Merlin.

Kako šta se desilo?! Hoću da jedem, gladna sam, neću da se napijem! Gladna sam danima! Svi gledaju i likuju! Kao da vi ne znate to! Neću da se ponižavam na taj način! Krenem da zagrizem j*beni ćevap i vi me prekinete! Ma užas! – vikala je Nevena pa nastavila da objašnjava:

Ne mogu da uzmem da jedem kad mi se jede, nego treba da brojim ko će kada da jede. Bukvalno krenem da zagrizem, a oni mene vraćaju. To je poniženje i sramota! Neću da mi neko meri vreme kada ću da jedem! Ne može niko iz usta da mi uzima hranu!

Napustila je Tajnu sobu vidno uznemirena i uplakana.

ONA IMA GLAS ANĐELA! Takmičar IZGUBIO RAZUM zbog nje! Nije mogao da sakrije svoje ODUŠEVLJENJE! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter