Izvor:
02.11.2016 u 13:56
0

Dalila otvorila dušu: Očajna je, ne želi više da krije istinu o…

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija u Srbiji "Parovi" Dalila Mujić je očajna.

Ona je sinoć ponovo sa svojim pratiocima komunicirala uživo, preko uključenja. Nakon što su joj fanovi savetovali da skine šminku jer je lepša prirodna, ona ih je poslušala.

Međutim gorko se pokajala zbog ove odluke. Ona se žalila svima koji je gledaju da je užasna bez šminke. Pipala je podočnjake, i nije mogla da se načudi da im se ovakva dopada, jer za sebe misli da očajno izgleda potpuno prirodnog izgleda.

I dok su njeni lavovi i lavice neumorno postavljali pitanja i slali joj komplimente, Mujićeva nije mogla da odoli da ne komentariše ponovo svoj izgled.

Podećamo, na odluku da se snima i to kači na svoj Facebook profil, Dalilu su nagovorili njeni fanovi, koji su je se veoma uželeli. Oni su joj poručili da bi voleli što pre da je vide ponovo na malim ekranima, a da li će im Mujićeva ispuniti želju, saznaćemo vrlo brzo.

Šta je Dalila još otkrila sinoć u live-u saznajte na našem portalu HappyTv.rs.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter