Izvor:
20.10.2019 u 00:27
0

VRATIO SE NIKAD JAČI: Ivan OZBILJNO ZATALASAO atmosferu u vili „Parova“! Uplašeni Mijatov i Dina SKOČILI na njega! (FOTO)

Nakon jučerašnjeg ulaska Ivana Marinkovića u vilu "Parova" uzburkala se atmosfera.

Kao iskusan takmičar koji je bio i u prethodnim sezonama rijalitija, Ivan se postavio kako je mislio da treba budući pobednik rijalitija.

To je zaasmetalo Dimitriju Mijatovu koji je burno odreagovao na provokacije koje je Marinković odmah iskoristio.

– Ušao je u vili nadmeno, kaže da sam ja njegova kopija. Kakva kopija, ja sam Mijatov, zvani Mita. Čuo sam svašta o Marinnkoviću– rekao je Mijatov.

– Nemam komentar- rekla je Ivan.

Od komentara se nije uzdržala ni Dina Galorini koja je nazvala Ivana manipulatorom koji će izigrati sve takmičare koji se trenutno "ližu" sa njim te da će se ona rado smejati kada to bude videla.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter