Izvor:
20.10.2019 u 01:43
0

ONA MU LEŽI: Od svih takmičarki, OVA TAKMIČARKA mu najbolje PRISTAJE! Leži joj U KRILIMA a Ivan tvrdi da im treba IZOLACIJA! (FOTO)

Rijaliti "Parovi" su nezamenljivi kada je u pitanju spajanje ljudi. Ni u jednom rijalitiju na Balkanu nema toliko parova koji opstaju i nakon što se rijaliti završi.

Ivan Marinković je prokomentarisao kako je najbolja devojka za Uroša Andrejića zapravo Dragana Mitrović.

Mladi Erin unuk se složio sa tom konstatacijom i prišao odmah Dragani koja je ležala u susednom krevetu i lega preko nje u vrlo inspirativnoj pozi.

Ivan je prokomentarisao kako bi sjajno bilo da njih dvoje dobiju izolaciju zajedno te da bi se onda još više zbližili.

Kako će se ovo odraziti na ostale takmičarke koje su imale veze sa Urošem, pre svega Kiki koja obvo još nije videla, ostaje da pratimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter