Izvor:
20.10.2019 u 06:28
0

DINA VAN SEBE: Izgubila VREDAN POKLON koji je dobila od BLISKE OSOBE! Evo o čemu je reč! (FOTO)

JUTARNJE LJUBAVNIČKO ZAKUVAVANJE: Kiki i Alberto imali BLISKE MOMENTE u kuhinji! A nakon toga je IZJAVILA LJUBAV ovom takmičaru! (FOTO)

Dina Galorini, učesnica osme sezone vile "Parova" važi za jednu od atraktivnijih devojaka i mnogi bi je poželeli pored sebe.

Međutim, ona je od samog početka naglasila da ima nekoga ko je čeka napolju i da ga nikada ne bi povredila i javno ponizila.

Ona se noćas požalila ukućanima kako stalno gubi jednu jako vrednu stvarčicu – a to je prsten koji je dobila od dečka Mankija.

Možda je svemu razlog njena zbunjenost zbog dešavanja u vili "Parova" s obzirom da je kažnjena u iznosu od 1000 evra zbog nepoštovanja pravila vile.

KAO MERLIN, SE VIDI I SVE ČUJE: Nakon ovoga NE SPAVA, samo o tome RAZMIŠLJA! Muškarac koji joj ne da mira… (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter