Izvor:
20.10.2019 u 10:01
0

„JA NEMAM KOPIJU“! Ivan Marinković svojim NADMENIM stavom stekao NEPRIJATELJE pri samom ULASKU! (FOTO, VIDEO)

SPREMA MU SE NEŠTO OZBILJNO: Mili saznao da mu JEDNA TAKMIČARKA postavlja ZAMKE i SMICALICE! (FOTO, VIDEO)

Ivan Marinković postao je novi takmičar osme sezone "Parova". Već prilikom svog ulaska u vilu uspeo je da isprovocira nekoliko osoba, među kojima je i Dimitrije Mijatov.

Jel ovo onaj Mijatov? – pitao je Ivan i pružio mu ruku. U tom momentu neko je vikao da je Mijatov njegova kopija na šta je Ivan dogovorio: – Ja nemam kopiju!

Mijatovu se ni malo nije dopao Ivan i o tome je pričao u Tajnoj sobi:

Ja njega ne poznajem, ali znam da je bivši muž Goce Tržan, da ne plaća alimentaciju, da je držao pare kod jedne devojke, sad je ušao sa puderom! Ušao je nadmeno, odmah je napao Žabca, sad meni kaže da sam dobar, kao toplo hladno. Kaže on meni kod mene nema daj mi piće, već molim te dodaj mi piće. Tako on može da priča sa nekim drugim. Čuo sam da je bio vreća za udaranje! – ispričao je Mijatov.

To su njegovi zaključci nakon prvog kontakta sa Ivanom. Smatra da će formirati potpunije mišljenje kada ga bolje upozna. Međutim, kako su započeli, stvari se među njima mogu ozbiljno zakomplikovati. Ostaje da vidimo.

ŽESTOKO JE ISPROZIVALA! Jelena Golubović OSULA PALJBU po rijaliti učesnici! Nastaće HAOS kada se za OVO sazna! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter