Izvor:
02.11.2016 u 14:45
0

Poludeće: Dok Zorica sedi u Beogradu, Gasttozz uhvaćen u Sarajevu kako ljubi devojku za kojom je potpuno odlepio dok je bio u „Parovima“! (foto)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz, boravi u Sarajevu u sklopu turneje promocije svoje nove pesme "Namerno".

Dok Zorica sedi u Beogradu, Gasttozz obilazi sarajevske kafane i klubove, i koristi priliku da se sastane sa prijateljima iz ovoga grada.

Sinoć se sastao sa Sitom Ahmić takođe bivšom učesnicom najgledanijeg rijalitija "Parovi".

Ništa to ne bi bilo čudno da sa njom nije došla i njena sestra Aneli, za kojom je Nenad potpuno poludeo dok je boravio u rijalitiju.

Naime, kada se ona pojavila u studiju kao gost u emisiji "Upoznajte parove", Gasttozz je čim je ugledao povilenio i počeo da joj deli komplimente.

Sinoć je postavio fotografiju kako je ljubi dok sede u jedno kafiću.

Kako će Zorica da reaguje na ovu fotografiju, videćemo uskoro.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Gasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter