Izvor:
21.10.2019 u 06:31
0

POSLE SPLAVA ZAVRŠILI U NJEGOVIM KOLIMA: Nevena Kalaver i Marinković pokušali da prikriju ZAJEDNIČKE AKCIJE! (FOTO, VIDEO)

Nevena Kalaver prisećala se sinoć odakle datira njeno prijateljstvo sa Ivanom Marinkovićem ali i to kada su upoznali Ornelu Mijatović.

– Ajde krenućeno od toga da smo proveli dosta večeri zajedno, išli smo zajedno u jedan kafić koji je u mom kraju, gazda je moj prijatelj, tako je upoznao Ornelu. Možda smo bili to veče sami na splavu 15, 20 minuta. Par puta sam se vozila sa njim kolima…

U tom momentu Nevenu je prekinuo Ivan i rekao da ne treba da odgovara na ova pitanja i da iznosi činjenice o njihovom susretu i tome da li su bili u nekom momentu sami!

Jesi ti stvarno glupa da sad pričaš o tome kad smo ti i ja bili sami! Mi to veče nismo otišli u taj kafić. Bili smo na splavu, Stanko ti i ja…

Marinković je sudeći po Neveninom izlaganju pokušao nešto da prikrije i zbog toga se umešala i Nevenina mama i stala u odbranu svoje ćerke!

Pogledajte video:

BIVŠA TAKMIČARKA U LJUBAVNOM ZANOSU: Šmizla konačno našla GOSPODINA SAVRŠENOG! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter