Izvor:
21.10.2019 u 07:37
0

OSTAVILA JE BEZ TEKSTA! Emotivnim govorom promenila mišljenje mnogih! Niko nije ostao ravnodušan (FOTO, VIDEO)

BRANIO SE SVIM SNAGAMA! Rijaliti takmičarke ODLUČILE DA IZNESU ISTINU o njemu! Oblio ga HLADAN ZNOJ! (FOTO, VIDEO)

Nakon žestoke svađe Dine Galorini i Aleksandre Jakšić u vilu "Parova" došla je Aleksandrina majka koja je svim silama branila svoju kćerku:

Meni je žao što ti nemaš majku, ali tvoje ponašanje je katastrofalno! Mene ja blam kao majke da dolazim i da gledam šta jedna devojka radi! Tvoja majka bi se postidela! Vadiš se za svaku tvoju bruku i blam preko tvoje mrtve majke. Nauči da poštuješ! Tvoja majka je bila ratni heroj! Ona ti je dala slobodu koju imaš sad! Ti sediš ovde jer ti je ona to omogučila a ti je brukaš! – objasnila je Aleksandrina majka i posavetovala Dinu šta da promeni u budućnosti:

Nauči svoje dete da si imala majku heroja, a da si ti loša i koja ne valja. Gledaj da se popraviš što pre. Ne zbog tvoje majke, nego zbog svog deteta. Tako sada i ja dolazim ovde zbog mog deteta. I ti češ kad tad morati da braniš svoje dete, a možda nećeš biti sposobna – svojim izlaganjem ostavila je bez teksta sve ukućane.

Dobro, završile smo. Hvala vam – odgovorila je Dina.

NEOČEKIVANI OBRT: Marinković ZALJUBLJEN U NEVENINU SESTRU! (FOTO, VIDEO)

Izlaganje Aleksandrine majke možete poslušati ovde:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter