Izvor:
21.10.2019 u 20:26
0

PROŠLOST KOJU JE MORAO DA PRIZNA: Uroš otvorio dušu Grujićevoj! (FOTO)

ON BAŠ NE ZNA KAD JE DOSTA: Ploća POKUŠAO da ovu TAKMIČARKU uhvati za GRUDI! ŠOKIRAĆE VAS! (FOTO)

Uroš Andrejić, dok je sedeo u dvorištu raskošne vile sa Jelenom Grujić, i večerao, morao je da prizna bizarni detalj svoje prošlosti!

– Imao sam vozačku dozvolu, ali sam iskreno voleo da ludujem kolima. Vozio sam jednom tako, te sam napravio jednu glupost pre dva tri meseca. Slupao sam kola, tako što sam sedam automobila pokupio. Morao sam posle da ootplatim štetu. Volim automobile, to je moja strast – rekao je Andrejić.

IPAK, NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Ova TAKMIČARKA je ostala da PATI, evo KAKO je REAGOVALA! (FOTO)

Jelena Grujić se smejala njegovoj dogodovštini, ali je dodala koliko i ona gaji ljubavi prema automobilima, te rekla da voli nabudžena kola i da ne žali novac koji bi dala na to i dodala:

– Često putujem i ulagala bih u auto, što da ne?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter