Izvor:
22.10.2019 u 23:27
0

NEMA SREĆE U LJUBAVI: Mislila da je pronašla PRAVOG MUŠKARCA, a onda je DOŽIVELA OVO! (FOTO)

Pitanja su sve teža i teža, ali se Aleksandra Jakšić dobro snalazi. Evo kako glasi sledeće pitanje:

Da li je istina da si bila privođena?

Ne, nije istina. Bila sam više puta u policiji, ali zbog nekih drugih stvari – odgovorila je Aleksandra pa nastavila s objašnjenjem:

Bila sam svedok. Bila sam na informativnom razgovoru. Imala sam jedan problem sa jednim muškarcem. Moja ćerka je imala 7 godina kada sam započela tu vezu. Bio je ljubomoran i posesivan. Moje dete nije videlo maltretiranje. Živeli smo 2 godine. Mislila sam da je to to. On je pio sve više kad smo počeli da živimo zajedno. –

Dina Galorini smatra da Aleksandra nije iskrena osoba i da je to dokazala na Poligrafu:

Ovo je jedan od najgorih poligrafa ikada. Ravan je nuli. Ona je nemoralna, bila je ljubavnica i nije to priznala. Ona je išla na to da zatrudni i da mu upropasti brak! Priča joj se ne poklapa – ispričala je Dina Galorini u Tajnoj sobi.

Njen odgovor je LAŽAN

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter