Izvor:
22.10.2019 u 23:47
0

UPUTILA PORUKU SVIM ŽRTVAMA NASILJA: „UZMITE STVARI I ODLAZITE!“ Aleksandra Jakšić progovorila o NAJTEŽOJ SITUACIJI u svom životu! (FOTO)

Takmičarka Aleksandra Jakšić odlučila je da iskreno odgovori na sva postavljena pitanja. Skupila je hrabrost i progovorila o najtežim momentima u njenom životu:

Da li je istina da ti je život bio ugrožen?

Da, to je istina. Imala sam par takvih situacija – odgovorila je Aleksandra.

Mislila sam da će naša veza uspeti. Ali nije. Dolazio je kući pijan. Ja sam ga prijavila i završila s tim. Imali smo fizički obračun koji se desio samo jednom. Posle sam upala u depresiju i prolazila kroz težak period. On je dobio uslovnu kaznu za to što je uradio! Doživela sam veliko poniženje. Pokupila sam stvari i otišla! Zato poručujem svi ženama da ne trpe nasilje – rekla je Aleksandra.

Njen odgovor je ISTINIT

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter