Izvor:
23.10.2019 u 16:47
0

ŠTRAJK UČESNIKA RIJALITIJA „PAROVI“: Ukućani LOŠE prihvatili odluke GAZDARICE vile! Nastao je PRAVI HAOS! (FOTO, VIDEO)

Pošto su ukućani vile "Parovi" bili nezadovoljni što je Jelena Golubović kao predsednica vile uzela za svoje saradnike Milijanu Božić i Ivana Marinkovića, nastala je pobuna ukućana koji su želeli da smene Jelenu.

Gnevni učesnici predvođeni Đoletom Tomićem i Milutinom Radosavljevićem Milijem prvo su se obratili Merlinu koji je odmah sazvao sastanak.

ZAHLADNELI ODNOSI: Njihova veza PROLAZI KROZ KRIZU! Evo šta njih dvoje rekli na tu temu! (FOTO, VIDEO)

Na stranama trpezarijskog stola seli su predstavnici štrajkačkog odbora i predsednica vile Jelena sa asistentom Ivanom. Pošto su se jedva skupili, pregovori su počeli.

VENDI OŠTRO PREMA SLAĐI: Voditeljka nije imala PARDONA, rekla ukućanki SVAŠTA! (FOTO, VIDEO)

Nezadovoljni smo tobom, jer ništa ne radiš kao predsedica vile. Pristrasna si prema nekim ljudima. Za mene je rijaliti stvarnost – rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter