Izvor:
23.10.2019 u 16:00
0

UVELA DRASTIČNE MERE! Jelena Golubović zavela RED I DISCIPLINU! Ništa više neće biti isto u vili „Parova“ (FOTO, VIDEO)

POBUNA U VILI PAROVA: Nezadovoljni vlašću Jelene Golubović DEMONSTRATIVNO napustili sastanak! Ovo su RAZLOZI takvog postupka! (FOTO, VIDEO)

Jelena Golubović, predsednica vile "Parova" je svojim upravljanjem izazvala gomilu negativnih komentara. Pojedini učesnici nisu uopšte zadovoljni i traže njenu ostavku. Evo kakve je mere Jelena uvela:

Želim da održim kratak kurs rijalitija zato što se ovde izgubi od pola minuta do minut ustajanjem, grebanjem stolicom i nameštanjem kose. Onda se stave ruke na sto i započne sa ovaj, onaj, kako se zove, zapravo i generalno. Pa ako bi moglo u skladu sa tim da izaberem asistente koji će zapisivati koliko je ko puta ponovio te reči. Hoću da vidite šta znači mentalno razgibavanje. Zato ovim putem tražim papir i olovku – rekla je Jelena.

Jelena želi da uvede red i disciplinu kako se ne bi gubilo vreme na sitnice. Želeli da svi kažu šta imaju, kratko i jasno, bez poštapalica. Zaista će ovo biti paklena nedelja.

ZAHLADNELI ODNOSI: Njihova veza PROLAZI KROZ KRIZU! Evo šta njih dvoje rekli na tu temu! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter