Izvor:
03.11.2016 u 21:44
0

Pao im mrak na oči kada su ga videli: Zmaj od Šipova ušao u rijaliti i… (video)

Ilija Grahovac alijas Zmaj od Šipova prema mnogima ostavio je najveći utisak u zabavno – humorističkom programu "Parovi". Učestvovao je u trećoj sezoni "Parova", zatim u "Maldivima" u kojima je osvojio prvo mesto i na kraju u četvrtoj sezoni "Parova".

Njegove svađe i netrpeljivost sa Gasttozzom svakako su ostale zapamćene, ali i svadba sa Vesnom Rivas, seks sa Danijelom Poplićanović, sukob sa Ružicom Veljković i još mnogo toga.

Kada je Grahovac ušao u luksuznu vilu, svi su sedeli u sobi, a Lepa Lukić je bila iznenađena što ga vidi. Prisetite se kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter