Izvor:
29.10.2019 u 03:02
0

MOMENAT KOJI JE ŠOKIRAO SVE UKUĆANE: Žabac i Milijana ZAVRŠILI U KREVETU! Vrela akcija u vili Parova, Milojko SVE GLEDAO IZ DNEVNOG BORAVKA! (FOTO)

MASTOR U ZANOSU: Posle Kristine bacio je oko na NJU! Sve je pokušao SAMO DA BI JE OSVOJIO! (FOTO)

Najveće iznenađenje večeri desilo se na samom kraju. Milijana i Žabac su završili u krevetu, dok je Milojko bio u dnevnom boravku i sve pratio na malom ekranu.

Posle zahteva Žapca da se prebaci u krevet pored Milijaninog, Merlin je rekao da uvek podržava dogovor ukućana.

Žabac i Milijana su igrali tokom večeri ali ništa nije upućivalo na to da može doći do nečeg ozbiljnijeg.

Mlada takmičarka je bila pod jorganom sa Žapcem, dok je njen suprug sve to morao da gleda iz dnevne sobe. Svi ukućani su zanemeli, dok je Mastor čak došao i da teši Milojka.

SVE ŠTO SE DESI U TAJNOJ SOBI, OSTAJE U TAJNOJ SOBI: Dario potpuno odlepio za Nevenom! Prvo se razmišljala, ALI JE ONDA PRISTALA NA NJEGOVU IGRU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter