Izvor:
07.11.2019 u 08:44
0

OBJEKTIVNO SAGLEDALA STVARI: Popularnost Pavaa i Jelene je NEMERLJIVA! Podržala njihovu LJUBAVNU PRIČU! (VIDEO, FOTO)

RASKRINKAO GA CIMER IZ ZATVORA: Otkrio koje je KRIVIČNO DELO Pavao počinio i na šta je sve SPREMAN! (FOTO, VIDEO)

U Tajnoj sobi bila je Slađana Petrušić koja je iznela svoje mišljenje o odnosu Pavaa Vladila i Jelene Golubović. Njeno izlaganje je veoma interesantno:

Ali ovo što se dešava između Jelene i Pavlića je jedno pet puta bolje od onoga što se dešava između Milijane i Milojka. Meni je to hit! Kad ja njih gledam na suđenju, pa kada se prepiru hoće li spavati zajedno ili neće, stvarno su mi zanimljivi. Pavao kao neće nju u krevetu, a jednm oko gleda gde se ona nalazi i da li će mu prići ispričala je Slađa i nastavila da prognozira buduće događaje:

Do sada su mi oni stvarno najbolji. To mi je sada broj jedan i volela bih da ta priča traje što duže. Neki su ljubomorni i napadaju Jelenu jer je u centru pažnje. Ko zna šta će se sve tu desiti. Pavao je malo sujetan i povređen mu je ego, ali voli on Jelenu – zaključila je Slađa.

Ona smatra da će u budućnosti biti dosta napada na njih s obzirom da su oni sada tema broj jedan. Misli da Jelena nije psihički dovoljno jaka i da možda neće izdržati do kraja jer je zaljubljena.

NAJSREĆNIJI TRENUTAK: Đole i Đina saznali POL DETETA! Uručili im punu KUTIJU BALONA! Svi su se obradovali kad su videli BOJU! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter