Izvor:
09.11.2019 u 00:22
0

STRAST IH ODAJE: Pavao hteo da porekne osećanja, Golubovićeva iznela SVE na videlo! „Hteo je da me poljubi i gricne…“ (FOTO)

U emisiji "Vruća stolica", povela se priča oko odnosa Jelene Golubović i Pavaa Vladila.

Pavao je izneo svoju stranu priče objasnivši da on ne oseća ništa prema Jeleni Golubović, da još uvek postoji konflikt među njima i da nisu potpuno sredili odnos ali da ga ona ne zanima kao žena dok je Golubovićeva objasnila kako je to bilo prethodnih dana, da je postojala hemija, obostrana i kako i šta su pričali dok ju je on masirao.

– To maženje se jako dopalo Pavau. Pavao je hteo mene da poljubi i da gricne. Takođe sam ja rekla, da nema kamera, i ja bih sve to isto. Pavao je rekao da mu prolazi svašta kroz glavu, ja sam priznala da i meni svašta prolazi kroz glavu. Ja sam osetila da je to bilo obostrano i iskreno i da je to više, u pravom smislu, prešlo granicu. I sa moje i sa njegove strane- objasnila je Jelena.

Jelena nije krila da ju je Pavao zadovoljio i doveo u ekstazu preko donjeg rublja.

Zašto Pavao pokušava da sakrije emociju? Zato što je ovoga puta prava?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter