Izvor:
09.11.2019 u 23:15
0

NEZAPAMĆENI HAOS U VILI: Milojku pozlilo! Milijana juri bivšem učesniku u zagrljaj! (FOTO)

Milijana Božić napravila je pravi haos u najluksuznijoj vili "Parova" kada je udarcima nogama udarala koga je god stigla. Dva radnika obezbeđenja nisu uspeli da obuzdaju Milijanu, a stari Milojko je završio ležeći pošto mu je pozlilo usled haosa koji je nastao.

Naime, pošto su se brutalno posvađali Milojko Božić i njegova mlada supruga, unuk Ere Ojdanića i Mirjana Praizović podigli su vilu na noge, a obezbeđenje ih je jurio po vili, kako bi sprečio fizički kontakt među učesnicima.

Milijana Božić je pobesnela, a učesnici vile uznemirili su se zbog situacije koja nije bila nimalo naivna.

– Puls mu je 7 – uzviknuo je Đorđe Tomić, a onda je krenula panika u vili Parova.

– Čovek je poplaveo. – vikala je Jelena Golubović.

Naime, svađa je započela pošto je Milijana samoinicijativno krenula da pakuje stvari kako bi otišla kod svog ljubavnika. U sve se umešala Mira koja je starog Milojka pogodila jajetom i polomila mu naočare.

Uroš Anđelić umešao se, pa dolio ulje na vatru.

Sve se kulminiralopogoršanjem zdravstvenog stanja starog Milojka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter