Izvor:
10.11.2019 u 08:47
0

KAZANOVA U VILI „PAROVI“! U svoj krevet doveo TRI DEVOJKE! Zbog toga će mu zavideti čitava MUŠKA POPULACIJA! (FOTO)

Jelena Golubović i Pavao Vladilo i dalje moraju da spavaju zajedno u krevetu zbog zadatka koji imaju. Međutim, pojedine učesnice im ne daju mira. Osim Slađe Petrović, ovog puta je Aleksandra Jakšić uletela u njihov krevet.

Oni sabotiraju zadatak! Merlin je rekao da nas dvoje treba da budemo sami! To što ti sada hoćeš da budeš Kazanova i da se slikaš sa tri devojke u krevetu, ja ti to priuštiti neću – vikala je Jelena.

I šta ćemo sad? – pitala je Aleksandra.

To joj je jedina nada za opstanak ovde! – dobacila je Mira.

Tako je! Ja joj neću davati kadar! – rekla je Jelena.

Ma šta je sa tobom? Mi tebi dajemo kadar! – uzvratila je Aleksandra.

Slađana Petrušić i Nemanja Strahinić Ploća su uhvatili Aleksandru i izbacili je iz kreveta zbog čega se ona strašno budnila. Ona se konstantno vrtela oko njihovog kreveta i rekla da će se ugurati u krevet kada se ugase svetla.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter