Izvor:
10.11.2019 u 09:17
0

USKOČIO U TUŠ KABINU DOK SE ONA SVLAČILA: Kad mu se UKAZALA PRILIKA, odmah je ISKORISTIO! NIKO IH NIJE VIDEO! (FOTO)

KAZANOVA U VILI "PAROVI"! U svoj krevet doveo TRI DEVOJKE! Zbog toga će mu zavideti čitava MUŠKA POPULACIJA! (FOTO)

Poznato je da se Dragana Mitrović već duže vreme sviđa Urošu Andrejiću. Ona se spremala za tuširanje, krenula da se skida i ušla u tuš kabinu. U tom momentu je on bio tu i davao joj instrukcije. Ona mu je rekla da sačeka da skupi kosu. A onda je ušao u tuš kabinu:

Čekaj da vidim, sad kad pustim vodu, nemoj ovo da diraš, samo pomeraj ovo. Ovo povuci malo. Pomeri se levo – rekao je Uroš.

Kako će Zorana Losić reagovati kada vidi ovo, videćemo. Ona je sa Urošem provodila dosta vremena i svi smo očekivali da će se desiti nešto između njih dvoje. Kad odjednom, on sa Draganom u tuš kabini. Pravi je zloća!

KONAČNO OTKRIVENO: EVO ko je napisao s***i poruku i KOME! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter