Izvor:
11.11.2019 u 08:58
0

PAROVI SU JOJ PROMENILI ŽIVOT: Bivša takmičarka Coka ISKRENO odgovarala na postavljena pitanja! Ovo su njeni ŽIVOTNI PLANOVI! (FOTO)

Aleksandra Coka Tasić i Nikola Lakić trenutno uživaju u svojoj ulozi roditelja i ne odvajaju se od sina Lazara Lakića. Aktivni su na društvenim mrežama pa nas često počaste porodičnim fotografijama.

Naime, Lakić i Coka emotinu vezu su započeli u luksuznoj vili "Parovi", a varnice između njih sevnule su već prvog dana.

Kruna njihove ljubavi je njihov sin Lazar, kojeg su začeli upravo u velelepnoj zemunskoj vili, i upisali se u istoriju kao drugi rijaliti par na našem prostorima koji će postati roditelji.

Coka je na svom instagram profilu iskreno odgovorala na pitanja koja su postavljali njeni fanovi. Njih je zanimalo zašto više ne želi da učestvuje u rijaliti programu:

Zašto više nikada ne bi otišla u Parove? Ps. Obožavam vas! Coka je dala zadovoljavajući odgovor:

Parovi i generalno rijaliti šou programi su najbrži put da se zaradi veća količina novca, ali smatram da sada kada imamo porodicu nije nam mesto tamo, treba da imamo druge ciljeve – napisala je Coka.

Takođe, ona je neizmerno zahvalna rijaliti šou programu "Parovi" koji joj je pomogao da nađe ljubav svog života. Evo šta je ona napisala na tu temu:

Iako trenutno uživa u ulozi majke i ne želi da se odvaja od svog deteta, možda ćemo je u nekom narednom periodu opet gledati na malim ekranima. Nadamo se da će do toga doći.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter