Izvor:
11.11.2019 u 11:29
0

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE: DA LI JE VREME DA SE ELVINU KADRIĆU OTVORE VRATA NAJPOPULARNIJE VILE NA BALKANU?! (ANKETA)

ŽELI TUĐE, SVOJE NE DA: Žabac u jutarnjem programu svojim izjavama ŠOKIRAO SVE PRISUTNE! (FOTO)

Od kada je počela osma sezona oni stari učesnici često se podsete kako publika zna da bude surova i da ih kazni kada se najmanje nadaju! Naime, kao primer uglavnom navode Elvina Kadrića koji je se stalno provlačio kao favorit prošle sezone! Međutim, kada je pomislio da je iznad svih i da ne treba da sluša ono što njegovi fanovi govore, kaznili su ga tako što su ga ostavili bez glasova, i morao je da napustili najpopulariju vilu na Balkanu!

NIKAD NIJE BIO U GOROJ SITUACIJI: Ni Aleksandar Požgaj mu nije ravan! Milojko proživljava pravi PAKAO NA ZEMLJI! (FOTO)

Da li bi se sada ponašao drugačije? Da li je vreme da se na vratima vile pojavi Elvin Kadrić? Želimo da čujemo vaše mišljenje!

KADA SE ON POJAVI, DEVOJKE ĆE VRIŠTATI OD SREĆE: SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK NAJVEĆE ZVEZDE OSME SEZONE PAROVA?! (FOTO)

Da li je vreme da se Elvin Kadrić vrati u vilu?

Da
Ne
Created with SurveyMaker

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter