Izvor:
11.11.2019 u 12:37
0

ZOVE ADVOKATA DA GA RAZVEDE: Podlegao pritiscima koji na njega vrše pojedini takmičari! Milojko zahteva da Milijana donese odluku! (FOTO)

OVAJ ZADATAK IM NEĆE LAKO PASTI: Merlin je za dve LJUTE SUPARNICE smislio SJAJAN IZAZOV! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Jelena Golubović zabrinuta je za trenutnu bračnu situaciju Milojka i Milijane Božić. Ona tvrdi da pojedini ukućani vrše pritisak na Milojka kako bi se razveo.

Ovde svi u kući čekaju Milojkov razvod – rekla je Jelena.

Dobili ste savet. Zašto se malo ne opustite? – smirivala ih je Vendi.

Ne može kada ovde ukućani vrše pritisak da se on razvede. Svi mu govore da ako je muškarac treba da se razvede. Kada se on požali da hoće kući oni ga pakuju, vade njegove stvari, napadaju ga non stop. Ivan, Đole i Mili to rade – objasnila je Jelena.

Ja samo pitam hoće li ona njega ili mene? Neka se izjasni – zahtevao je Milojko.

Ako dođe advokat i mi se razvedemo, on će i dalje gledati ovo isto. Neće on mene prestati da voli samo zbog papira – vikala je Milijana.

Bez obzira na sve, Milojko traži od Milijane da izabere pored koga želi da ostane. Kako vidimo, ona ne može da se odluči.

USPELA DA IZVUČE INTERESANTNO PRIZNANJE: Milojko tokom "Jutarnje Kafice" potvrdio da mu se OVA takmičarka VEOMA DOPADA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter