Izvor:
11.11.2019 u 15:25
0

KRIJE MRAČNU PROŠLOST: NIKADA OVO SEBI NE MOŽE OPROSTITI, NOĆIMA IMA KOŠMARE! (FOTO)

IVAN MARINKOVIĆ U ŠOKU: Ne može da podnese TEŠKE REČI njegove VERENICE! (FOTO)

Učesnica Parova, Sanja Mirkov, ne može sebi da oprosti mračnu prošlost i događaje koji je konstantno muče i zbog kojih ima noćne more! Naime, ona već noćima ne može da spava jer kako kaže čim sklopi oči odmah ima košmare!

OZBILJNO SHVATILI SVOJU ULOGU: Dario i Ploća raspodelili KUĆNE POSLOVE! Izazvali VELIKO NEZADOVOLJSTVO kod učesnika! (FOTO)

Ne mogu da spavam, imam noćne more! Kada legnem da spavam čim sklopim oči, odmah počnem da sanjam muškarce koji me jure, i koji me dozivaju! Ne znam šta hoće od mene, samo znam da osećam strah i to užasan strah! Suze mi same teku, ne znam kako to da zaustavim, onda sanjam još gomilu glupost, znaš da ja verujem u snove i to me užasno plaši! – poverila se Sanja svojoj cimeri dok su sedele u dvorištu!

NJEGOVO LOBIRANJE SE ISPLATILO: Dario Šogorović je novi predsednik vile! Ali svoju funkciju mora da deli S NJIM! (FOTO)

Mislim da ti je to zbog svega što si proživela i kada pričaš o tome opet ti se vraća i zato sve to sanjaš! – rekla joj je Ornela!

UHVAĆENA U NJEGOVOM ZAŠTITNIČKOM ZAGRLJAJU: Šta se zgodi kad se ljubav rodi?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter