Izvor:
12.11.2019 u 07:11
0

SKANDAL I TOTALNI PREOKRET! NEKO PLAČE, A NEKO SLAVI: Milijana histerirala, TRAŽI HITNO razvod od MILOJKA! (VIDEO)

Do totalnog preokreta u odnosu između supružnika Milojka Božića i Milijane Božić došlo je malo pre Zapčevog povratka u rijaliti "Parovi".

Izbila je haotična svađa, koja je eskalirala kada je Milijana najavila da sada i ONA želi da se razvede! Tome je prethodio Milijanin histerični napad plača i žaljenje na Milojkovo ponašanje:

– Ja ću iseći vene, kunem se. Plačem jer sam besna i nemoćna, ne mogu Milojku da objasnim kako treba da se ponaša! Ja ću da se razvezed, al ne zbog Zapca, već zbog Milojkovog ponašanja!

Takmičarka ni ne sluteći kakvo joj se iznenađenje sprema, odlučila se na ovaj nimalo lak korak.

Nakon ovog skandala koji je uzburkao vilu, u tajnoj sobi pojavio se Zabac, a Milijana je dobila privilegiju da se prva pozdravi sa ovim takmičarem.

Obostrana sreća bila je očigledna, takmičari su se držeći za ruke, uputili u dnevnu sobu i pridružili ostalim ukućanima!

Milojko se poprilično uplašio za svoj položaj nakon Zapčevog povratka, pa se uznemireno raspitivao kod svoje supruge kakav će da ima odnos ubuduće sa Zapcem:

– Jesi ti sa njim sada? sa njim će da se igraš i da spavaš sa njim?

Pogledajte u videu kakav je odgovor dobio od Milijane:

NIJE GUBILA VREME, ODMAH JE NASKOČILA NA NJEGA: Milijana i Zabac skriveni ispod jorgana, u VRUĆOJ AKCIJI! (FOTO)

Happytv.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter