Izvor:
12.11.2019 u 08:28
0

ZVAO JE U KREVET, PA SE PRAVDAO DA NIJE SVE U TOME: Galorini uporan uhvatio Leontinu i NE PUŠTA! (VIDEO)

Alberto Galorini i Leotina Mirković tokom emisije vodili su vrlo prisan i zanimljiv razgovor, pričajući o emotivnim odnosima.

Mogao si da budeš sa ovom, sa onom, tamo sa one dve si mogao da budeš, sa 6 devojaka si mogao da budeš – rekla je Leontina.

Nabrajajući mu devojke, Leontina je Albertu stavila do znanja da je poželjan i da bi mogao da bude sa svakom devojkom koju poželi.

Ti misliš da je sve u tome? – prekinuo ju je Alberto.

– Nije, al zvao si me bio u krevet – odgovorila je Leontina.

Leontina je promišljeno i suptilo pokušala da sazna da li je Galorini zauzet, stavivši mu do znanja da ima ženu u Kanadi i da joj je rekao da ide na poslovni put a ne u rijaliti.

On ima ženu tamo, sto posto, zato nije bio ni sa Sanjom, ni sa Aleksandrom, ni sa Ornelom, sa njih 5 nije bio. Ko zna pta si ti njoj rekao šta ti radiš ovde, možda si rekao da su ovo neki poslovni sastanci – rekla je Leontina.

Galorini je pokušao da sazna kakav tip muškarca traži Leontina. Od nje dobio odgovor da ona od muškarca očekuje da je ukroti, obuzda i bude čvrst oslonac.

Pogledajte video:

HAOS! ZABAC JE VRTI OKO MALOG PRSTA: Milijana razočarana, PLAKALA I HISTERISALA ZBOG DRUGOG pred rođenim mužem! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter