Izvor:
12.11.2019 u 09:59
0

ROMANTIČNA PRIČA JE DEFINITIVNO ZAVRŠENA?! Nekada su OVAKO hranili jedan drugog, danas NE RAZGOVARAJU! Razvod NEMINOVAN?! (VIDEO)

Stanovnici Pilatovića Milojko i Milijana Božić intrigiraju javnost svojim kontroverznim ljubavnim odnosom, budući da je razlika između njih čitavih pet decenija.

Naime, golupčići su u raskošnoj vili u sedmoj sezoni prošli kroz turbulentan period, jer se u njihovu relaciju umešao Aleksandar Požgaj, koji je tada čitavoj priči dao novi epilog.

Bivši političar i mlada Milijana su otvoreno flertovali, te su čak simulirali i se*sualne odnose, ni manje ni više nego pred Milojkom.

S obzirom na to da su Milijana i Milojko letos sklopili brak, mnogi su smatrali da će od tada njeno švrljanje biti završeno, međutim, ništa od toga.

Božići opet imaju bračne probleme, u tolikoj meri da je Milojko spreman da se razvede od svoje drage.

Milijana je trenutno srećna i euforična, jer se u luksuzni kompleks u Zemunu vratio Nemanja Stamatović Žabac, čovek u kog je ona trenutno ludo zaljubljena.

Božićevoj ne smeta to što je njen "ljubavnik" oženjen, te se ne libi da koristi svaki slobodan momenat sa njim.

Dok sa jedne strane publika osuđuje mladu Milijanu, neki pak misle da ona stvarno gaji jake emocije prema Stamatoviću, te da iste ne može da kontroliše.

Da li je moguće da je ona stvarno spremna da završi ljubav sa Milojkom?

Podsetimo se kako je izgledala glamurozna svadba velikih rijaliti zvezda:

Evo kako je izgledala njihova svadbena torta, a Milojko nije ni slutio da će mu ista danas "presesti".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter